OBS hvis Google Maps benyttes som GPS, så bed den enten om at køre til "Børneklinikken Aalborg, Fyrkildevej" eller "Sundheds og Kvartershuset, Fyrkildevej".  Der er i øjeblikket desværre en risiko for, at man bliver dirigeret det forkerte sted hen, hvis man kun søger på selve adressen "Fyrkildevej 7".

Find vej til klinikken/parkeringsmuligheder

OBS hvis I benytter Google Maps som GPS, så bed den enten om at køre til "Børneklinikken Aalborg, Fyrkildevej" eller til "Sundheds og Kvartershuset, Fyrkildevej".  Der er i øjeblikket desværre en risiko for, at man bliver dirigeret det forkerte sted hen, hvis man kun søger på selve adressen "Fyrkildevej 7".

Børneklinikken Aalborg er beliggende i lokale 11 på 1. sal i Sundheds- og Kvartershuset, Fyrkildevej 7, 9220 Aalborg Øst. Bygningen ligger på hjørnet af Humlebakken og Fyrkildevej.

Hvis I kommer kørende på E45 fra syd for Aalborg, så er motorvejsafkørsel "26 Aalborg Ø" tættest på klinikken.

Hvis I kommer kørende på E45 fra nord for Aalborg, så er motorvejsafkørsel "25 Humlebakken" tættest på klinikken.

Parkering:

Der er parkeringspladser lige ved døren, både foran og bagved Sundhedshuset.

Vær opmærksom på, at der er 2 timers tidsbegrænset parkering på pladserne foran Sundhedshuset, så husk at sætte P-skiven !

Der er ingen tidsbegrænsning på parkeringspladserne bag ved Sundhedshuset - disse findes hvis man drejer ned af Fyrkildevej, og så fortsætter hen til 3. fartbump og drejer til venstre ind på parkeringspladsen.

Busforbindelser:

Hvis I kommer med bus kører bl.a. rute 11 og 14 herud, men der er også andre alternativer, og vi anbefaler altid, at I bruger Rejseplanen (findes også som app) til at finde det bedste alternativ ift. jeres egen afrejsedestination.